Politie neemt zware mishandeling arbeidsmigrant hoog op: ‘Ontzettend heftig en absoluut triest’

video’S-HEERENBERG - Het onderzoek naar de ernstige en langdurige mishandeling van een arbeidsmigrant door zijn uitzendbaas wordt met hoge prioriteit opgepakt door de politie. Een filmpje met beelden van de schokkende mishandeling lekte deze week uit.

12 reacties

 • Criticaster

  6 maanden geleden
  Politie neemt het inderdaad heel hoog op.... op de zesde verdieping word er lustig op los getwitterd
 • dod

  6 maanden geleden
  Misschien is dit slechts het topje van de ijsberg. Naïef om te veronderstellen dat vader hier niet van afwist. Voor de bühne wordt zoonlief ontslagen. Damage control.  
 • Ikke

  6 maanden geleden
  Gelukkig worden we alleen maar veroordeeld als het bewezen is voor een rechtbank. Begrijp me niet verkeerd, ik ben alles behalve blij met dergelijke bedrijven, maar veroordelen doen we in Duitsland en Nederland door een rechtbank.
 • Ikke

  6 maanden geleden
  Uitzendbedrijven voor seizoensarbeiders is prima, maar er zijn ook veel bedrijven die niet seizoensafhankelijk zijn en ook voor een groot deel werken met deze bedrijven. Dan kunnen die bedrijven toch ook deze mensen zelf in dienst nemen? Het argument van woning en onderdak vind ik niet sterk. De overheid gaat die waarschijnlijk uit elkaar trekken, dus baan ni.et koppelen aan de woning. Waarschijnlijk wordt het voor de bedrijven iets duurder, maar het uitbuiten van deze groep werknemers is ook niet de juiste weg.
 • Jan

  6 maanden geleden
  Het hele bedrijf opdoeken!
 1. Burgemeester Montferland krijgt uitbrander van gemeenteraad: motie van treurnis aangenomen
  PREMIUM
  3

  Burgemees­ter Montfer­land krijgt uitbrander van gemeente­raad: motie van treurnis aangenomen

  ’S-HEERENBERG/ DIDAM - Coalitiepartij D66 heeft donderdagavond in de raadsvergadering forse kritiek geuit op burgemeester Peter de Baat van Montferland. Met name in de afgelopen maanden zou De Baat ruziënde partijen en raadsleden niet dichter bij elkaar kunnen brengen en de debatten niet aanvoelen. Het leverde de burgemeester een motie van treurnis op. Deze ‘gele kaart’ werd aangenomen.
 1. Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld
  Play

  Jaap filmde zeer zeldzame aap als eerste ter wereld

 2. Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval
  Play

  Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval

Liemers