't Heuveltje in Beek
Volledig scherm
PREMIUM
't Heuveltje in Beek © DG

Rechter: gemeente Montferland moet optreden tegen illegale bewoning 't Heuveltje

BEEK - De gemeente Montferland moet optreden tegen de illegale bewoning in het voormalige hotel ’t Heuveltje in Beek. Dat heeft de rechter bepaald in een zaak die twee bewoners van de Sint Jansgildestraat aanspanden tegen de gemeente. Zolang de initiatiefnemer nog niet de benodigde papieren heeft om een nieuw hotel te starten, mogen er ook geen mensen wonen.

4 reacties

 • Marco Jansen

  3 weken geleden
  Maak van dit complex huurhuisjes, betalen wonen en je gedragen deze mensen werken en moeten wonen, dit moet niet ten koste gaan van buren maar een gebouw dat leeg staat is ook niet wat je wilt.
 • Corien Rem

  3 weken geleden
  Als je niet eens een vergunning aanvraagt, ben je als ondernemer ook verkeerd bezig
 • N Barros

  3 weken geleden
  Optreden van de gemeente vergeet het maar,ze houden zich liever bezig met het financieel uitkleden van onze ouderen,toch?
 • Gerrit Louter

  3 weken geleden
  Ja dit mag niet..! dat is tegen de regeltjes in Nederland regeltjes land...!
 1. Ook al brandt er ’s avonds licht, eigenaar en gemeente willen niets weten van illegale bewoning bij ’t Heuveltje in Beek
  PREMIUM

  Ook al brandt er ’s avonds licht, eigenaar en gemeente willen niets weten van illegale bewoning bij ’t Heuveltje in Beek

  BEEK - Het bekende hotel ’t Heuveltje in Beek wordt momenteel verbouwd, maar volgens buurtbewoners en politici is dat niet het enige. Er zouden nu al meerdere arbeidsmigranten overnachten, terwijl het hotel nog niet open is en de benodigde vergunningen ontbreken. Absolute onzin, pareert eigenaar Jan Buurman: er slapen slechts twee medewerkers om ongewenst bezoek van krakers te voorkomen.
 1. Honderden happy stones beschilderd door Burgers' Zoo
  Play

  Honderden happy stones beschil­derd door Burgers' Zoo

 2. Motorrijder omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo
  Play

  Motorrij­der omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo

Liemers