Volledig scherm
PREMIUM
Rene Brouwers voor het Onze Lieve Vrouwe plein bij de kerk in Didam. © Theo Kock

René Brouwers is actievoeren tegen het masterplan Didam zat

DIDAM - Hij heeft er genoeg van. Na tweeënhalf jaar strijd voor een andere invulling van het masterplan Didam, nu omgedoopt in centrumplan Didam, gooit hij het bijltje erbij neer. René Brouwers (71) gaat wat anders doen. ,,Ik ben het zachtjes aan zat. Er wordt niet geluisterd.”  Een plotseling eind aan wat een neverendingstory leek te worden.

Hij zal zeker niet naar de opening van de nieuwe 'pop-up winkel’ centrumplan Didam gaan, komende vrijdag. In de winkel -in het oude gemeentehuis in Didam- is alle informatie over het centrumplan Didam te vinden en kan iedereen ideeën indienen voor de verdere invulling en uitwerking van het plan. ,,Maar het is de vraag: wat wordt daar gepresenteerd en waar kunnen mensen nog over meepraten? Ik zal er niet komen,’’ zegt pensionado René Brouwers.   

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers