Roer om na tragische brand: in de varkensstal van boer Krüs mag iedereen komen kijken

videoDIDAM - Dierenactivisten spraken er schande van: 2500 varkens kwamen om het leven door de stalbrand in Didam, in de zomer van 2018. De brand, de kritiek en de nasleep hakten er flink in bij de familie. Gaandeweg wisten ze het zeker: er komt een nieuwe stal, maar dan anders.

12 reacties

 • Mijnmening

  9 maanden geleden
  Het is prima dat mensen opkomen voor dierenleed. Daarnaast vervuild het ook nog eens de wereld. Gelukkig zijn er mensen die zich daar druk om maken
 • Mijnmening

  9 maanden geleden
  De meeste ziektes onder vee zijn ontstaan omdat ze in grote getallen op elkaar staan in megastallen. Dit is algemene kennis. 
 • elan

  9 maanden geleden
  Groep van burning souls staat nu waarschijnlijk in Den Haag, Covid 19 bestaat niet. Ik hoop dat die mensen passende hulp krijgen maar bovenal goed in de gaten gehouden worden door de veiligheidsdiensten. In donkere en onzekere tijden gebeuren de raarste zaken.Deze boeren hebben laten zien dat ze de zaken goed aangepakt hebben en heb met eigen ogen gezien hoe  hard er elke dag gewerkt wordt. Respect voor de familie.
 • Ger Ra

  9 maanden geleden
  Ik blijf het vreselijk vinden dat boeren in Nederland het nooit goed kunnen doen, ga eens kijken in Tsjechië of Polen...
 • Mattie

  9 maanden geleden
  Ik vind het vreselijk dat mensen maar blijven zeuren, ook als de boeren al het mogelijke doen voor het welzijn van hun dieren.

Liemers