De beoogde uitbreiding van DocksNLD ingetekend in het landschap. Rechts de hal van DSV.
Volledig scherm
PREMIUM
De beoogde uitbreiding van DocksNLD ingetekend in het landschap. Rechts de hal van DSV. © Gemeente Montferland

Smeekbede van Azewijn zonder succes: Provincie gooit deur voor uitbreiding DocksNLD niet dicht

AZEWIJN/ARNHEM - De smeekbede van het dorp Azewijn aan de Statenleden van Gelderland om dwars voor de uitbreiding van het logistieke bedrijventerrein DocksNLD te gaan liggen, heeft vooralsnog geen direct resultaat gehad.

12 reacties

 • Johann utBroamt

  2 jaar geleden
  Theo bedankt! Ik denk, dat iedereen uit de Liemers en de Achterhoek beter gecondoleerd kan worden met zo'n fraai Provinciaal bestuur. Jammer, dat de mensen zo dom zijn geweest om op die zittende raadsleden te stemmen.
 • Theo

  2 jaar geleden
  "Broamt" ligt anders precies op de route tussen de aansluiting op docksnld2 via de nieuwe rondweg. dus ook gecondoleerd johann.
 • theo

  2 jaar geleden
  Robert Ham zie je dat je niet te snel je conclusie moet trekken als iemand een artikel schrijft dat wil niet zeggen dat ie nooit gewerkt heeft ter jou informatie heb ik 47 jaar gewerkt dus mijn geld altijd zelf verdient dus vraag ik je eerst is goed na te denken voor je deze uitspraken doet.Ik had het eerst anders geformuleert maar dat mocht niet geplaatst worden 
 • Johann utBroamt

  2 jaar geleden
  kapitalist zeker aandeelhouder van! zou in jouw achtertuin gerealiseerd moeten worden ben benieuwd hoe hard jij dan piept.
 • Johann utBroamt

  2 jaar geleden
  geweldig wat een opluchting voor die kapitaalnajagers zij zouden ook een centje pijn leiden. Mensen uit Azewijn en Netterden gecondoleerd met dit besluit. ik denk, dat menig toerist de eens zo mooie omgeving nu links zal laten liggen.

Liemers