Stoempen in het Bergherbos: dit is de vernieuwde mtb-route

video’s-HEERENBERG - De mountainbikeroute Montferland is vernieuwd en wordt vandaag officieel heropend bij Specialized in ’s-Heerenberg. Verslaggevers Jesse Reith en Rick Aalbers fietsten de 26 kilometer lange route al en delen hun bevindingen. ,,Dit is prachtig! Bijna geen meter is vlak.”

Wij beoordelen de route aan de hand van vier criteria: de zwaarte, de hoogtemeters, de technische moeilijkheid en de bewegwijzering. Per criterium zijn maximaal vijf sterren te verdienen. We geven ook een totaalscore. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Ouders herkennen fietsen van overleden zoon op nieuwsfoto: ‘Ik was er altijd mee bezig’
    PREMIUM

    Ouders herkennen fietsen van overleden zoon op nieuwsfoto: ‘Ik was er altijd mee bezig’

    BRAAMT - Een toevallige blik op een foto van fotograaf Theo Kock op de website van De Gelderlander gaf Marie-Louise en Wilfred Gal plotseling een warm gevoel. Een detail, een merkje bij het achterlicht, en de verkleurde bevestigingsstangen van de drager maakte zonneklaar: dat zijn de twee gestolen fietsen van Nieck-Jan. Hun zoon, die in 2015 op 18-jarige leeftijd om het leven kwam bij een ongeval.

Liemers