Volledig scherm
PREMIUM
Satellietbeeld van Stroombroek. © Google Streetview

Stroombroek wil strandhuisjes, aqua- en zonnepark

BRAAMT - Leisurelands wil recreatiepark Stroombroek in Braamt vernieuwen en uitbreiden. De plannen voorzien in nieuwe strandhuisjes aan het water, camperplaatsen, nieuwe speelvoorzieningen en een aquapark. Daarnaast wil Leisurelands verduurzamen en onderzoekt de mogelijkheden voor zonneparken op een dak boven de parkeerplaatsen of drijvend op het water van het Braamtse gat. De gemeente Montferland wil meewerken aan de doorontwikkeling van het gebied.

Recreatieonderneming Leisurelands, sinds 2013 eigenaar van de recreatieplas meldt de nieuwe plannen in een aanvraag bij de gemeente om het bijna 25 jaar oude recreatiepark te kunnen vernieuwen. Het vakantiepark Stoombroek met 225 bungalows en restaurant, saunacomplex Palestra, de beachclub met de waterskibaan, kinderattractiepark het Land van Jan Klaassen, Markant outdoorcentrum en het gebied rond het Braamtse gat is in de visie van Leisurelands toe aan een nieuwe boost.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers