Het terrein waar nu nog het oude gemeentehuis staat met bovenaan de nieuwe Aldi met appartementen,rechts de Coop met appartementen. In het midden het KPN gebouw dat vooralsnog blijft staan.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terrein waar nu nog het oude gemeentehuis staat met bovenaan de nieuwe Aldi met appartementen,rechts de Coop met appartementen. In het midden het KPN gebouw dat vooralsnog blijft staan. © Gemeente Montferland

Supermarkt mag na jaren van juridische strijd bij oude gemeentehuis Didam; welke supermarkt blijft nog even onduidelijk

UpdateNa jaren van juridische strijd heeft de Raad van State groen licht gegeven voor de komst van een nieuwe supermarkt op de plek van het oude gemeentehuis in Didam. In principe mag ook de Aldi verhuizen naar de Hoofdstraat.

1 reactie

  • Gerry van Alst

    2 maanden geleden
    Ongetwijfeld zal het een mooi geheel worden, alleen wat ik niet snap, en dit geldt voor ( bijna) heel nederland, is dat er geen of weinig supermarkten worden gesitueerd op een terrein buiten de bebouwde kom. Dit zie je veel in o.a.duitsland maar ook in frankrijk en italie, voordeel is vlg mij: Geen overlast tijdens het lossen/ bevoorrading en minder verkeers bewegingen in het centrum, dus ontlasting van het autoverkeer en de mogelijkheid om voldoende parkeerplaatsen te creēren.