Swim to Fight Cancer, de nieuwjaarsdageditie in 2020.
Volledig scherm
Swim to Fight Cancer, de nieuwjaarsdageditie in 2020. © Jan Ruland van den Brink

Swim to Fight Cancer Achterhoek gaat door: nog drie maanden om te trainen

BRAAMT - In september wordt er in recreatieplas Stroombroek alsnog gezwommen voor het goede doel. Vorig jaar kon de reguliere editie van Swim to Fight Cancer Achterhoek niet doorgaan, maar wat de organisatie betreft kunnen de zwemsuits nu wel weer uit de kast worden gehaald. 

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Volgens nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij het Achterhoekse kleertjes.com
  PREMIUM
  2

  Volgens nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij het Achterhoek­se kleertjes.com

  ’S-HEERENBERG - Volgens de nieuwe eigenaar Wehkamp verandert er niets bij kleertjes.com in 's-Heerenberg, dat deze week werd overgenomen door het grote postorderbedrijf. Niemand wordt ontslagen, de vestigingen in de Achterhoek en Hilversum blijven open. Ook aan de eigen, met prijzen bekroonde webshop wordt niet gemorreld. Het postorderbedrijf, dat voor het eerst winst heeft gemaakt, is dolblij met de overname.

Liemers