Volledig scherm
PREMIUM
Acitiviteiten in zwembad De Hoevert. © Theo Kock

Te koop: overdekt zwembad in Didam. Vraagprijs: €?

DIDAM - Zwembad De Hoevert moet snel van eigenaar wisselen om overdekt zwemmen in Didam te kunnen behouden. Of de oude Hoevert in gebruik blijft, een nieuw zwembad op die plek komt of dat  het nieuwbouw elders wordt, moet het komende half jaar duidelijk worden.

Volledig scherm
Beeld van een prrotest in 2014 tegen de dreigende sluiting van zwembad De Hoevert. © Bart Harmsen

 Wethouder Ruth Mijnen van Montferland gaat met zes geïnteresseerde ondernemingen in gesprek om een zwemvoorziening in de benen te houden. Mijnen heeft tot 1 juli de tijd om een deal te sluiten. Mocht dat niet lukken, dan valt waarschijnlijk alsnog het doek voor de uit 1973 daterende zwemvoorziening.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Inwoners Emmerik zitten niet te wachten op militaire voertuigen uit Achterhoek: ‘In Duitsland ligt dit gevoelig’
    PREMIUM

    Inwoners Emmerik zitten niet te wachten op militaire voertuigen uit Achterhoek: ‘In Duitsland ligt dit gevoelig’

    EMMERIK/ ’S-HEERENBERG - Een plan om met militaire voertuigen vanuit ’s-Heerenberg de Rijnpromenade van de Duitse grensplaats Emmerik te bezoeken en zo 75 jaar vrijheid te vieren, valt niet bij al onze oosterburen in goede aarde. ,,Ik kom ook niet op het idee om met oude Duitse voertuigen naar Nederland te rijden’’, zegt Herbert Kleipaß van de Emmericher Geschichtsverein, de lokale historische vereniging.

Liemers