Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

Thuishulp mag vanaf april geen wasje meer draaien in Montferland, want dat gebeurt dan buitenshuis

DIDAM / ’S-HEERENBERG - De thuishulp in Montferland mag vanaf 1 april geen wasje meer draaien bij iemand die hier recht op heeft. De gemeente besteedt het wassen en strijken vanaf dan uit aan zorgaanbieder ZorgPlus. 

16 reacties

 • Gert Stinissen

  4 maanden geleden
  Tja, wat mij opvalt is het volgende, mensen die achter het bureau zitten bedenken allerlei ideeën zonder zelf kennis van zaken te hebben. Vaak gaat het om hun eigen ego te strelen. Ga in gesprek met mensen op de werkvloer en vraag aan die mensen wat er moet gebeuren. Ga niet in overleg met de directeur van een zorgbureau want deze gaat overal mee akkoord om het werk binnen te krijgen. Later zal blijken dat het een slecht idee was en dan betalen wij het gelag.
 • theo houkes

  4 maanden geleden
  Mensen dit moet voor de gemeente montferland geld opleveren anders zouden ze dit niet doen ze zijn alleen nog op zoek naar bezuinigingen en verder niks stage plekken kunnen ze ook niet vinden voor jongeren met als motto bedrijven zijn voorzichtig ja ja maar werk plekken vinden voor uitkeringsgerechtigde dat is geen probleem die vinden ze wel
 • Rien de Zeeuw

  4 maanden geleden
  Mevr. Mijnen geeft tot twee keer aan dat ze snapt dat....... Maar dat is ondergeschikt aan de financiële doelstellingen. Deze maatregel zorgt er voor dat ouderen nog minder (sociale) contacten hebben, dat het aantal medewerkers zal worden verminderd en dat de ouderen ook hun garderobe moeten uitbreiden, immers hun kleding etc. is voor langere tijd weg. Hulde aan de slimmeriken die dit hebben bedacht. Ik hoop alleen dat je het je eigen moeder uit kunt leggen.
 • Ej gerritsen

  4 maanden geleden
  Het wordt gewoon duurder en na een jaar klagen dat ze geld tekort komen
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  4 maanden geleden
  Inderdaad weer een idioot bureauzit-idee. De wasmachine draait terwijl er gewerkt wordt. Strijken, tegenwoordig strijk je veel minder dan vroeger. Dus een uur lijkt me flink overdreven voor wat kleding!

Liemers