Tijmen leeft voort in ‘zijn’ cave bij voetbalclub MvR

video’S-HEERENBERG - Het regent. In de kantine van voetbalclub MvR in ’s-Heerenberg is het warm. Door de meer dan honderd mensen die er zijn, maar vooral door de woorden van MvR-voorzitter Jos Marissink en van Dion Steenbergen.

Volledig scherm
Saskia van den Heuvel en Dion Steenbergen bij het portret van hun zoon Tijmen in de kantine van MvR in 's-Heerenberg. © Jan Ruland van den Brink

Dion is de vader van Tijmen, de 13-jarige jongen die begin september overleed aan de gevolgen van een ongelukkige botsing op het voetbalveld. Dat hij nog lang niet is vergeten, blijkt deze zaterdagmiddag op sportpark De Boshoek, waar meer dan honderd mensen zijn bij de opening van Tijmens cave in de kantine van MvR.

,,Het is ongelofelijk hartverwarmend te zien dat jullie er allemaal zijn, na de afgelopen maanden die enorm heftig waren’’, zegt vader Dion tegen de toegestroomde mensen. Velen vegen tranen weg, want Tijmen missen doet nog steeds pijn in ’s-Heerenberg.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers