Tom Reijers op de plek waar hij heel graag zijn droomhuis wil laten bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Reijers op de plek waar hij heel graag zijn droomhuis wil laten bouwen. © theo kock persfotografie

Tom (28) krijgt tóch zijn bouwkavel omdat de politiek gevoelig is voor zijn relaas: ‘Dit was mijn laatste kans’

ZEDDAM - Hij heeft zo hard geknokt voor de bouwkavel die aan zijn neus voorbij dreigde te gaan, dat de gemeenteraad van Montferland Tom Reijers die nu gunt. Reijers kan zodoende alsnog zijn droom verwezenlijken: zijn eigen huis in 'zijn’ Zeddam. Terwijl hij niet het hoogste bod had uitgebracht op de laatste kavel van woningbouwproject Vinkhof.

4 reacties

 • R Sempel

  12 maanden geleden
  Fantastisch toch een gemeente bestuur wat luistert en niet het onderste uit de pan wil hebben. Zouden meer gemeentes moeten doen. Gefeliciteerd Tom 👏👏👍
 • Frans van Raaij

  12 maanden geleden
  Theo Ranking, nou, ik niet hoor. Ik ben het met je eens. Echt top.
 • Theo Tankink

  12 maanden geleden
  Wat een mooi relaas, waarbij de gemeente met de menselijke maat te werk gaat. Natuurlijk zullen er mensen zijn die azijn drinken en hier weer anders over denken.
 • Jan Nuvens

  12 maanden geleden
  Hoewel ik het deze jongen van harte gun kan het toch niet waar zijn dat een wat mondigere burger de gemeente zover krijgt om keuzes aan te passen. Dan ga je al heel snel de glijdende schaal van vriendjespolitiek op. Of een gemeente heeft beleid en laat dat bepalend zijn in haar handelen, ofwel zwicht voor degene met het zieligste verhaal. Fraai brevet van onvermogen in de raad.

Liemers