De rotonde in de Ontbrekende Schakel ter hoogte van Lengel. Op dit deel kan met een LZV, de Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie gereden worden. Een eind verderop ter hoogte van Braamt kan dat niet.
Volledig scherm
PREMIUM
De rotonde in de Ontbrekende Schakel ter hoogte van Lengel. Op dit deel kan met een LZV, de Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie gereden worden. Een eind verderop ter hoogte van Braamt kan dat niet. © DG

Traject Doetinchem-Emmerik moet beter voor de Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie (LZV)

‘s-HEERENBERG / DOETINCHEM - Met de Burgemeester van Breemenweg (voorheen de Ontbrekende Schakel) is er een snelle en directe verbinding tussen de A18 bij Doetinchem en de A3 bij Emmerik. Ideaal voor de transportsector. Maar het moet nog beter, want de LZV (de Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie) moet er overheen kunnen.

11 reacties

 • Johann utBroamt

  10 maanden geleden
  arbeidsmigranten ?
 • Johann utBroamt

  10 maanden geleden
  en dan meteen doortrekken naar de A15 anders wordt het weer omrijden nu echter bij Duiven en niet meer bij  Arnhem.
 • Criticaster

  11 maanden geleden
  inderdaad, ik zie ze liever komen als gaan , de enigste die eraan verdienen zijn de vreetschuren
 • Criticaster

  11 maanden geleden
  Dertig keer pendelen is natuurlijk ook onzinnig. Je kan ook de lading elders laten afleveren i.p.v 's Heerenberg zo houd je jezelf aan het werk ten koste van het verkeer.Ik vind overigens de opmerking dat vrachtwagens niet op snelheid komen en dat automobilisten dan gaan inhalen te kort door de bocht. Gezien de route die onoverzichtelijk is en het gebrek aan doorgetrokken streep ligt dat niet alleen aan vrachtverkeer. Wat ik persoonlijk vervelender vind is dat centrum 's Heerenberg regelmatig vaststaat door laden en lossen en de verdwaalde oostblokker met combi.
 • Kleinnagelbrink

  11 maanden geleden
  Misschien omdat de transportsector werk voor velen betekent? En zonder transport heb je geen eten, geen huis, geen kleren, nik niks niks Zonder toeristen, lees dagjesmensen, heb je doorgaans alleen minder troep en overlast
 1. Vanaf morgen open: Ontbrekende Schakel tussen Zeddam en ’s-Heerenberg is klein wegvak met grote betekenis
  PREMIUM

  Vanaf morgen open: Ontbreken­de Schakel tussen Zeddam en ’s-Heerenberg is klein wegvak met grote betekenis

  'S-HEERENBERG - Het is niet langer dan 2,4 kilometer, het nieuwe wegvak tussen ‘s-Heerenberg en Zeddam dat morgen voor het verkeer wordt vrijgegeven. De geringe lengte van het traject dat als werktitel ‘de Ontbrekende Schakel’ meekreeg, staat in schril contrast met het belang voor de regio. Zeggen bestuurders en ondernemers. Voor de inwoners van het gebied in en rond ‘s-Heerenberg zou het een stuk rustiger moet worden.

Liemers