De tweede fase van de restauratie van de Zwarte Molen in 's-Heerenberg is begonnen. De werkzaamheden zijn naar verwachting deze zomer klaar.
Volledig scherm
De tweede fase van de restauratie van de Zwarte Molen in 's-Heerenberg is begonnen. De werkzaamheden zijn naar verwachting deze zomer klaar. © Jan Ruland van den Brink

Tweede ronde voor het opknappen van de Zwarte Molen in 's-Heerenberg

’s-HEERENBERG - Huis Bergh wil vanaf september rondleidingen kunnen geven in de Zwarte Molen. De tweede fase van de grootscheepse restauratie van de beltmolen uit 1829 in het bos grenzend aan de bebouwde kom van ‘s-Heerenberg moet dan klaar zijn.

3 reacties

 • Ron

  2 jaar geleden
  Schitterende foto
 • Criticaster

  2 jaar geleden
  ik heb een pepermolen zonder wieken en op de kermis staat altijd een molen zonder wieken.maar ik snap je punt. Het is geen molen zonder dat er wieken aanzitten
 • theo

  2 jaar geleden
  Waar staat hier dan een molen ik kan hem niet vinden er staat wel iets wat er op lijkt maar volgens mij horen aan een molen wieken of heb ik dat mis.Ik heb er veel gezien maar die hadden allemaal wieken weet niet of er bij het restaureren iets vergeten is zou kunnen maar dan moet je dit alsnog doen wieken moeten eraan !!!!!!!!!

Liemers