Medewerkers van het familiebedrijf Reyhan.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van het familiebedrijf Reyhan. © Jan Ruland van den Brink

Uitzendbureau in 's-Heerenberg erkent fout: 22 bedden in één huis was ‘incident’

’S-HEERENBERG - Uitzendbureau Reyhan bracht te veel werknemers uit Oost-Europa onder in een woning in ‘s-Heerenberg. Tot de gemeente Montferland ingreep. ,,Wij willen dit ook niet.’'

25 reacties

 • dod

  3 jaar geleden
  Beschamend en stuitend door publiekelijk te verklaren dat dit een incident was. Het gaat deze heren alleen maar om poen verdienen. Normen en waarden zijn aan hen niet besteed. Liegen en bedriegen wordt tot kunst verheven. We wijzen met onze vinger naar de kledingfabrieken in Azië.  Intussen worden door de overheid deze praktijken In Nederland gedoogd..
 • Jad

  3 jaar geleden
  Uitzendbureaus zijn al jarenlang precies datgene wat ruim 100 jaar geleden al is afgeschaft en toen nog slavernij heette. Rijk worden over de rug van anderen, daar draait alles om.
 • Waterrat

  3 jaar geleden
  Inderdaad! En dit sprookje (van het uitzendbureau) zou het zelfs in de Efteling niet goed doen... 
 • H. Groote

  3 jaar geleden
  In plaats van een bloemetje zou Reyhan de buurt kunnen beloven geen woningen meer te kopen of te huren om te gebruiken voor de arbeidsmigranten.
 • H. Groote

  3 jaar geleden
  Wat weer naïef , luister naar mensen die werkzaam zijn in de uitzendbranche dan weet je dat dit niet één incident is. Er is overlast op meerdere plaatsen maar dit is toevallig breed uitgemeten in de krant gekomen.