Volledig scherm
PREMIUM
Manon Berendsen. © Jan Ruland van den Brink

Vader Jan gaat mee op de bidon van Manon

Bergh in het ZadelDOETINCHEM - De 89 deelnemers aan Bergh in het Zadel hebben allemaal hun eigen verhaal. Fysiotherapeute Manon Berendsen (41) uit Doetinchem fietst voor haar vader én voor haar patiënten.

In eerste instantie zou de 41-jarige Manon Berendsen helemaal niet meefietsen. Haar aanmelding kwam wat laat binnen en dus kwam de Doetinchemse op de reservelijst te staan.

 De kans is groot dat je over vier jaar mee kunt doen, zo luidde de boodschap. Prima, dacht Berendsen. Alleen zou haar vader Jan het dan waarschijnlijk niet meer kunnen meemaken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Daniëlle uit Loerbeek moet 20 van haar 35 honden weg doen: ‘Over mijn lijk!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Daniëlle uit Loerbeek moet 20 van haar 35 honden weg doen: ‘Over mijn lijk!’

    LOERBEEK - Daniëlle Kalshoven slaapt al drie jaar buiten tussen 6 van haar 35 honden in één van de kennels bij haar ouderlijk huis in Loerbeek. De overige 29 honden hebben een gerieflijk plekje in huis. Nog wel, want de Raad van State heeft geoordeeld dat ze maximaal 15 honden mag houden. En dus moet ze honden afstaan. Of in laten slapen. Of... ,,Over mijn lijk! Die honden blijven hier. Al ga ik de gevangenis in.”

Liemers