Zonnepanelen worden aangebracht op het dak van een bedrijf. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Zonnepanelen worden aangebracht op het dak van een bedrijf. Foto ter illustratie. © Jan Ruland van den Brink

Veel animo voor zonnepanelen op bedrijfsdaken in Montferland

DIDAM - Er hebben zich in Montferland 45 ondernemingen met 50 daken met een oppervlakte groter dan 500 vierkante meter gemeld voor het project Zonnige Bedrijven Achterhoek. Ze hebben een scan door Agem laten uitvoeren of zonnepanelen op het dak een aantrekkelijk alternatief voor de bedrijfsvoering kan zijn. 

4 reacties

 • theo

  3 jaar geleden
  Als dat ze niet gaat lukken de stroom op te slaan lach ik me dood dan halen we het klimaat accoort nooit.Dat zou een miskleun van jewelste zijn we gaan het zien 
 • Gertje

  3 jaar geleden
  Nu maar hopen dat Liander de extra stroom af kan voeren op de hoogspannings leidingen . Dit geld ook voor de wijkkasten . 
 • Montferlander

  3 jaar geleden
  Waarom daarnaast ook niet agrarische bedrijven? Zij hebben met name na de afschaffing van het melkquotum vaak flink uitgebreid. Stallen hebben tegenwoordig aanzienlijke dakoppervlakten. In het kader van de boer als energieleverancier zou dat een mooie inkomstenbron kunnen zijn.
 • theo

  3 jaar geleden
  He he ze hebben het door dat heb ik nu al wel 100 keer geschreven soms heel soms is er een wakker in de gemeente montferland.KIJK hoeveel daken je hebt en niemand heeft er last van

Liemers