Een 60-plusser wordt gevaccineerd in Cuijk door huisarts Stefan van der Meulen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 60-plusser wordt gevaccineerd in Cuijk door huisarts Stefan van der Meulen. © Ed van Alem

Versneld prikken van ouderen lukt niet: ‘Worden overvallen door plotselinge veranderingen in beleid’

’s-HEERENBERG - Van het versneld prikken van zestigplussers met AstraZeneca komt mogelijk weinig terecht. De meeste huisartsen hebben de ronde voor de tweede prikken al ingepland staan en kunnen deze vaak niet meer verzetten. 

28 reacties

 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Ik snap nog steeds niet dat mensen tussen de 60 en 65 niet mogen kiezen of ze een ander vaccin kunnen nemen als ik huisarts was zou ik dat spul helemaal niet willen inspuiten.
 • Frank vd Berg

  2 jaar geleden
  Acht gut, medelijden heeft meneer. Wat was dat ook alweer voor een emotie in de DSM-5 ? OMT: Ook in het najaar verwachten we een golf want de effectiviteit van vaccinaties neemt af en er zijn groepen die zich niet laten vaccineren, dus de regels moeten blijven en de TWM ook. Dit is alvast de opmaat van mijn eerdere commentaren, wie slaapt er dan rustig verder ?? 😍 😂
 • H. Oost

  2 jaar geleden
  VDberg, ik heb diep medelijden met je. Fantaseer lekker verder, sluit je oogjes maar voor de werkelijkheid. Trusten.
 • Eelco de Boer

  2 jaar geleden
  Frank vd Berg praat inderdaad met exact dezelfde onzin als de opeens verdwenen mijnheer Zeeuw. Dat kan geen toeval zijn.
 • Frank vd Berg

  2 jaar geleden
  @Oostijen, die achterstandswijken en IQ moet je even naslaan bij de reclame campagne van de overheid inzake vaccinaties. Ik zou mijn kostbare energie ook niet verspillen en gewoon voor zoete koek aannemen wat MSM en overheid je op de mouw spelden dat is veel gerieflijker.