Het betreffende pand aan de Stokkumsestraat in 's-Heerenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het betreffende pand aan de Stokkumsestraat in 's-Heerenberg. © Jan Ruland van den Brink

Verzet tegen boete van 50.000 euro voor illegaal huisvesten arbeidsmigranten in ’s-Heerenberg

’S-HEERENBERG  - Uitzendbureau Reyhan gebruikt het woonhuis aan de Stokkumseweg 55 in ’s-Heerenberg, waar bij twee controles bleek dat er veel te veel mensen woonden, niet meer voor de opvang van net gearriveerde arbeidsmigranten.

3 reacties

 • A.M. Berben

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met Doddema en Nuvens, dergelijke vormen van mensenhandel dienen in de toekomst veel harder te gaan worden aangepakt!
 • Jan Nuvens

  1 jaar geleden
  Dit soort bureaus werden in de jaren 80 gewoon koppelbazen genoemd, het heet nu een uitzendbureau maar de uitbuiting van de medewerkers is niet verminderd en de overlast die ze geven is alleen maar groter geworden. Ik hoop echt dat de (lokale) overheden ruggegraat tonen en voet bij stuk houden, nu en in de toekomst.
 • Henk Doddema

  1 jaar geleden
  Mensen uitbuiten voor financieel gewin dient veel zwaarder bestraft te worden. Temeer daar dir bedrijf al vaker in opspraak kwam. Wederom weigert het OM de bestuurders, zoals Hamers ING, Zalm ABN Amro) strafrechtelijk of bestuurlijk weigerde te vervolgen. Na een artikel 12 SV procedure gaf de rechter het OM opdracht Hamers te vervolgen.