De sloop van zwembad de Hoevert in Didam is vertraagd, omdat er mogelijk vleermuizen zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
De sloop van zwembad de Hoevert in Didam is vertraagd, omdat er mogelijk vleermuizen zitten. © Theo Kock

Vleermuizen in De Hoevert houden gemoederen bezig: ‘Een andere coalitie kijkt wellicht anders naar het zwembad’

DIDAM - De mogelijke vleermuizen in voormalig zwembad De Hoevert in Didam houden  gemoederen bezig in de politiek en op sociale media. Maar kunnen de beestjes ook zorgen voor het afschieten van de woningbouwplannen?  

5 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Sinds men weet dat Corona van vleermuizen afkomstig is, durft niemand ze te verwijderen.
 • B. Batsbak

  1 jaar geleden
  Kijken of we kunnen leren van de appartementen en Laco zwembad in Bergh. Moet toch duidelijk zijn wat dat per jaar kost. goed om de ouderen te laten zwemmen.
 • B. Batsbak

  1 jaar geleden
  D66 is passé, stuitend met welke arrogantie er gereageerd wordt. Denk niet lokaal en laten we vooral helder gaan stemmen. Af van die meester en juffen partij. Brengt ons in Montferland weinig goed. Kartrekker bij de sluiting van de Hoevert, de pumpbaan als alternatief en niet geremd door enige kennis van zaken. Wordt tijd dat de wethouder van D66 weer bij tv Gelderland komt, wel is het wat meer zoeken daar de reclame uitingen verwijdert zijn bij de was service. Willen niet zichtbaar zijn?
 • Baro Sani

  1 jaar geleden
  Een vleermuis zoekt wel een ander plekkie, daar hebben ze vleugels voor gekregen, het is niet zo dat ze ineens de levenseinde kliniek gaan bezoeken omdat ze het leven niet meer zien zitten. afpurren en aftaaien daag batman
 • frank jansen

  1 jaar geleden
  Ineens heeft het bouwen van starters- en/of sociale huurwoningen in Didam geen enkele urgentie meer!