Voedselpakketten in papieren tassen. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Voedselpakketten in papieren tassen. Foto ter illustratie. © Herman Stöver

Voedselbank Montferland boos na uitblijven subsidie: ‘Zo ga je niet met ons om’

DIDAM - De uitblijvende beslissing van de gemeente over een subsidieaanvraag van de voedselbank Montferland is het bestuur van de voedselvoorziening in het verkeerde keelgat geschoten. ,,Zo ga je niet met ons om”, zegt voorzitter Ton Vriezen.

21 reacties

 • Ronald

  10 maanden geleden
  Even de puntjes op de i.Als nou al die klanten van de voedselbank eens stoppen met roken. Alcohol een beetje laten staan. De meesten hebben ook huisdieren. Tjsa dan hou je zomaar eurootjes over. Kijk naar dat ene tv programma. Geen centjes wel een huis vol dieren. 
 • Heino

  10 maanden geleden
  Heb je mijn bericht gelezen Susanne? Lijkt erop van niet want ik heb het over het blunderen van deze voorzitter en niet over fouten die de gemeente in jou ogen maakt.
 • Criticaster

  10 maanden geleden
  Als een gemeente een voedselbank al helpt dan bevestigen zij hiermee hun eigen falen.het valt mij nog mee dat er uberhaupt gemeentes zijn die hieraan meewerken, dit gezegd hebbende het is een vrijwillige voedselbank...dus niet anderen gaan verplichten jouw broek op te houden Ook al is het werk onmisbaar en zeer goed wat er gedaan word dat maakt het nog geen verplicht nummer
 • TheedP

  10 maanden geleden
  Ik heb niet over een wethouder van Alkmaar. Ik volg het nieuws ook goed. Je past goed bij Heino, niet dulden dat er met een vingertje wordt gewezen, maar zelf wel een vingertje gebruiken, erg stoer.
 • Susanne

  10 maanden geleden
  Ik ben het wel met Heino eens dat de directie van de voedselbank een verantwoordelijkheid kent in zorgen dat de subsidieaanvragen goed en tijdig worden gedaan. Echter onder Wethouder Som interpreert men de regels regelmatig in eigen voordeel en zoals het uitkomt.Hopelijk kunnen ze om de tafel zitten en een oplossing vinden, want de mensen die de hulp nodig hebben zijn nu de dupe hiervan.
 1. Dit is waarom de Britse variant alle alarmbellen af laat gaan
  Play

  Dit is waarom de Britse variant alle alarmbel­len af laat gaan

 2. Zwaar ongeluk: bestuurder PostNL-busje aangehouden
  Play

  Zwaar ongeluk: bestuurder Post­NL-bus­je aangehou­den

Liemers