Volledig scherm
© News United / 112 Achterhoek-nieuws

Voetganger gewond door aanrijding in ‘s-Heerenberg

‘s-HEERENBERG - Een voetganger is donderdagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding in ‘s-Heerenberg. De vrouw werd aangereden door een auto op de kruising van de Zeddamseweg met de Molenpoortstraat. 

Een ambulance heeft het slachtoffer met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Het is vooralsnog onduidelijk hoe de aanrijding precies kon ontstaan. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Daniëlle uit Loerbeek moet 20 van haar 35 honden weg doen: ‘Over mijn lijk!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Daniëlle uit Loerbeek moet 20 van haar 35 honden weg doen: ‘Over mijn lijk!’

    LOERBEEK - Daniëlle Kalshoven slaapt al drie jaar buiten tussen 6 van haar 35 honden in één van de kennels bij haar ouderlijk huis in Loerbeek. De overige 29 honden hebben een gerieflijk plekje in huis. Nog wel, want de Raad van State heeft geoordeeld dat ze maximaal 15 honden mag houden. En dus moet ze honden afstaan. Of in laten slapen. Of... ,,Over mijn lijk! Die honden blijven hier. Al ga ik de gevangenis in.”

Liemers