Vrouw raakt gewond na val met snorfiets door gespannen draad over fietspad in Zeddam

ZEDDAM - Een vrouw is dinsdagochtend met haar snorfiets gevallen over een draad die was gespannen over het fietspad aan de Oude Doetinchemseweg in Zeddam. Ze raakte daarbij lichtgewond.

8 reacties

 • Waterfiets

  2 jaar geleden
  Wat mij betreft mogen ze een dergelijke dader gerust poging tot doodslag opleggen.
 • Loetje

  2 jaar geleden
  Zieke geesten als ze gepakt worden veroordelen wegens poging tot meervoudige moord en minimaal 20 jaar achter de tralies .
 • Toto

  2 jaar geleden
  ja klopt, maar ruchtbaarheid er aan geven vergroot de pakkans. Of dat een ander gaat praten of, in dit geval, dat het RODE draad iemand wat zegt.
 • Square

  2 jaar geleden
  Gisteren (bij het bericht over transparante folie over fietspad) nog iemand die zich afvroeg of het nu wel verstandig is om ruchtbaarheid te geven aan dit soort zaken omdat deze persoon bang was voor zogenaamde copycats. Zie hier het resultaat. Monkey see, monkey do. In mijn ogen het werk van iemand met het verstandelijk vermogen van een grasspriet. Opspeuren en echt keihard straffen, niet “een goed of pittig gesprek” maar gewoon een flinke celstraf!!
 • Klaas

  2 jaar geleden
  De laatste tijd lees ik dit weer vaker. Kopieer gedrag ! Als ik toch zie dat dit gespannen wordt dan moeten ze rennen voor hun leven.

Liemers