De Zwarte molen met het rode vlak.
Volledig scherm
De Zwarte molen met het rode vlak. © DG

Waarom de Zwarte Molen een rood vlak heeft

‘s-HEERENBERG - Bouwkundig verkeert de Zwarte Molen weer in piekfijne staat. De aanblik van de gerestaureerde beltmolen uit 1829 in het bos grenzend aan de bebouwde kom van 's-Heerenberg, roept vragen op. De Zwarte Molen heeft nu een groot rood stuk . 

7 reacties

 • Gradus

  4 jaar geleden
  Wat een geldverspilling aan zo'n lelijk gedrocht. Doe het dan goed met 1 kleur enmet wieken of doe het helemaal niet. Die smoesjes van het kan niet geloof ik niet.Ik loop er elke dag langs en de enige die er goed aan heeft verdiend is de steigerbouwer.Van de 2 jaar dat de steiger er stond is er netto nog geen half jaar gewerkt ! Subsidietactiek ?
 • Bozo

  4 jaar geleden
  Zwaar onooglijk, zo'n grote nieuwe stenen vlek.Littekens hoor je weg te werken, je loopt toch ook niet graag met een verminkt gezicht ?Er zitten weer een paar essentiële schroeven los bij directeur M. Brouwer.
 • Titus

  4 jaar geleden
  Er bestaan wel meer molens die niet draaien!  En, het houten binnenwerk is niet ( meer ) berekend op het enorme gewicht van wieken!  Als dat allemaal mogelijk was gemaakt was het veel duurder geworden , het is technisch niet mogelijk, dus  niet.
 • Piet Paaltjes

  4 jaar geleden
  Dames en Heren zie hier het meest dure toilet van Montferland!gefeliciteerd, en dan maar zeggen dat ze zo arme gemeente zijn hier
 • Johann utBroamt

  4 jaar geleden
  klopt helemaal zet er wieken aan en maak de omgeving boomvrij, zodat die molen ook weer zichtbaar wordt vanaf de openbare weg. Zo'n blikvanger dient men niet te verstoppen.

Liemers