Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Wéér komt wasservice Montferland terug op de agenda: politiek praat achter gesloten deuren

’S-HEERENBERG/ DIDAM - De gemeenteraad van Montferland praat donderdag in besloten kring over de was- en strijkservice. Lijst Groot Montferland, PvdA en Fractie Rob Mos willen hun collega-raadsleden meenemen in de aanbestedingsprocedure, die werd gewonnen door zorgaanbieder ZorgPlus.

6 reacties

 • M.J. Jansen

  1 jaar geleden
  Van dit gedoe krijg je toch een rolberoerte, en hier lusten de honden geen brood van laat die thuis hulpen die vertrouwd zijn voor de mensen gewoon hun werk doen, gemeentes denken alles te weten, vangen met de ene hand geld en geven het dubbel en dwars weg aan instanties die alleen winst willen maken en waar de klant niks aan heeft.
 • N Barros

  1 jaar geleden
  Hoe haal je het in je botte hoofd om de ouderen die ons land hebben opgebouwd zo te grazen te nemen .Wanneer je niet de kapasiteit hebt om achter de kassa van de Action plaats te nemen , wordt je maar gemeenteambtenaar
 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Nee Joris dat die gewonnen hebben komt omdat de gemeente daar het meest van mee plukt daarom zijn ze het geworden
 • Joris Driepinter

  1 jaar geleden
  Achterkamertjes Politiek op plaatselijk niveau... Zorgplus heeft de aanbesteding gewonnen, waarom ? Waren ze de goedkoopste of boden ze de beste prijs/kwaliteit verhouding ? Kon zo'n gemeente-ambtenaar dat beoordelen dan ?
 • petra damme

  1 jaar geleden
  schrappen !!

Liemers