Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © AJ

Wel bijzonder, niet uniek: deze gemeenten gingen Montferland voor met terugdraaien fusie

DIDAM - Montferland is niet de eerste gemeente in Nederland die een fusie gedeeltelijk of geheel zou terugdraaien. Alleen als daardoor de oude gemeente Bergh en Didam terug zouden keren, zou er sprake zijn van een unicum.

5 reacties

 • Louise

  8 maanden geleden
  Meer een kwestie van afstand en mobiliteit.
 • TheedP

  8 maanden geleden
  Nu gaat men ook niet op de fiets, waarom zouden ze dat bij het nieuwe depot dan wel doen. Het is een kwestie van wennen.
 • dod

  8 maanden geleden
  De onvrede komt tevens voort uit het feit dat gekozen raadsleden hun verkiezingsbeloftes niet nakomen. De onvrede over het sluiten van het zwembad. Een centrumplan dat bij de bevolking geen draagkracht heeft. Dit plan dat op het lijf geschreven is van de middenstand/Jan en Jan. Jan en Jan plaatst zijn terras op gemeentegrond zonder ervoor te betalen terwijl de gemeentelijke belastingen de pan uit rijzen. Stuitend dit illegale terras bij het oorlogsmonument.
 • Hendrik Jan Willem

  8 maanden geleden
  Doomt men in Dinxperlo al jaren van om te scheiden van Aalten
 • theo

  8 maanden geleden
  Sinds wanneer denken gemeentes aan hun burgers dan behalve als ze weer in het rood staan kom op dat montferland doet juist alles om het de burger moeilijk te maken denk daarbij aan het afval depot zie jij dadelijk mensen op de fiets afval naar zevenaar brengen 

Liemers