Wethouder promoot: nu ook whappen met Montferland

'S-HEERENBERG - De gemeente Montferland heeft er een nieuwe manier van communiceren met de burgers bij: whatsapp. Een vraag aan de gemeente? Stuur een berichtje en de gemeente probeert zo snel mogelijk een antwoord terug te appen.

Wethouder Oscar van Leeuwen is enthousiast over de nieuwe communicatiemanier en doet er alles aan om het telefoonnummer 06-22463017 te promoten. 

Hij benadrukt wel dat live-chat, waarmee je via de website van de gemeente contact hebt met een medewerker van de gemeente, waarschijnlijk wel sneller werkt. ,,Het nummer is net als de live-chat de hele dag bemenst, maar via de live-chat krijg je sneller reactie.’’ Maar via beide kanalen kunnen burgers vragen wat ze willen.

Volledig scherm
Oscar van Leeuwen.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Subsidie voor dorpen Montferland schot in de roos

    Subsidie voor dorpen Montfer­land schot in de roos

    DIDAM - De negen kernen in Montferland (buiten Didam en ‘s-Heerenberg) hebben veel baat gehad bij de subsidie van 25.000 euro voor leefbaarheidsinitiatieven. In vijf kernen is een groot deel van de subsidie gebruikt voor verbetering van de dorpshuizen. De dorpsraden die in de meeste gevallen de leefbaarheidsinitiatieven hebben aangedragen, zijn zeer te spreken over de financiële injectie van de gemeente. Er komt een bescheiden vervolg op de regeling.

Liemers