Volledig scherm
Wietafval in berm Zeddamseweg 's-Heerenberg. © Politie

Wietafval gedumpt aan rand maisveld 's-Heerenberg

's-HEERENBERG - Aan de rand van een maisveld aan de Zeddamseweg in 's-Heerenberg is donderdagmiddag een groot aantal zakken gevonden met wietafval. De zakken lagen in de berm ter hoogte van de splitsing met de Maria van Nassaulaan, meldt de politie.

Die kreeg de melding om 14.00 uur binnen en vermoedt dat de zakken in de nacht ervoor zijn gedumpt. Het afval is opgehaald en wordt vernietigd. De politie is op zoek naar de dader(s).

  1. Wehlse slager wint met rookworst

    Wehlse slager wint met rookworst

    DUIVEN/WEHL Angelo Derksen (foto) van de gelijknamige slagerij in Wehl heeft zaterdagavond in Duiven de Bronzen Rookworst gewonnen. Volgens een vakjury maakt Derksen zowel de beste fijne als grove rookworst van Nederland. Derksen sleepte de trofee in de wacht tijdens de vakwedstrijd Arnhem Rookworststad. Die werd dit jaar voor de 43e keer gehouden. Aan de wedstrijd namen 200 slagers deel. De prijsuitreiking was zaterdagavond bij Hotel Van der Valk in Duiven. Derksen is in de wolken met de prijs: ,,Geweldig dat we dit mogen meemaken.’’ De wisselbeker met de tekst 'Nationaal kampioen fijn en grof' prijkt op de toonbank van de slagerij in Wehl.

Liemers