De initiatiefnemers van het actiecomité in de Greffelkamp met van links naar rechts Barry Loeters, Richard Peters en Ronnie Loeters.
Volledig scherm
PREMIUM
De initiatiefnemers van het actiecomité in de Greffelkamp met van links naar rechts Barry Loeters, Richard Peters en Ronnie Loeters. © Jan Ruland van den Brink

Windmolens niet naar Greffelkamp

DIDAM - Montferland wil de windmolens die het wil gaan bouwen concentreren in het gebied bij Azewijn en Netterden. Daarmee lijkt de locatie Greffelkamp bij Loil niet langer in beeld.

1 reactie

 • Scepticus

  2 jaar geleden
  Wel weer erg bijzonder dit, in azewijn en netterden zijn de windmolens ook niet gewenst, en is men er ook fel op tegen. Maar daar komen ze alsnog. Nu is het aan de kant van Didam, is er iets verzet en de gemeente zwicht. Iets met meten met 2 maten? De berghse kant wordt weer genaaid....
 1. Montferland ontfermt zich tóch zelf over verbouwing van Specialized-pand
  PREMIUM
  1

  Montfer­land ontfermt zich tóch zelf over verbouwing van Speciali­zed-pand

  ’S-HEERENBERG - De verbouwing van het ‘Specialized-pand’ in 's-Heerenberg tot integraal kindcentrum komt tóch niet voor rekening van de huidige eigenaar, Bertus Hansen. Aanvankelijk hadden gemeente en Hansen bedacht dat laatstgenoemde eerst het pand zou verbouwen voor maximaal 16,5 miljoen euro en het daarna zou verkopen voor nog eens 4,5 miljoen. Hansen trekt echter zijn handen van de verbouwing af.

Liemers