Appartementencomplex Gouden Handen in 's-Heerenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Appartementencomplex Gouden Handen in 's-Heerenberg. © Google Streeview

Woonzorg wil af van ‘te duur’ Gouden Handen in 's-Heerenberg

’s-HEERENBERG - Woonzorg Nederland doet appartementencomplex Gouden Handen in ‘s-Heerenberg in de verkoop. De landelijke opererende woningcorporatie, gespecialiseerd in ouderenhuisvesting, vindt het monumentale gebouw te duur in onderhoud. 

5 reacties

 • Theo

  2 jaar geleden
  als voorwaarde stellen dat er sociale huurwoningen in blijven, dan haken alle commerciële partijen op voorhand af, want dan is het nooit winstgevend. Allemaal symboolpolitiek van deze wethouder, die graag de hele gemeente vol plempt met betonkolossen en dieseltrucks..
 • Hendrik Jan Willem

  2 jaar geleden
  woonzorg heeft natuurlijk een fantastisch bod liggen van een buitenlandse belegger ,wat ze niet kunnen weigeren en na deze deal krijgen bestuurders en vette bonus , dat noemt men marktwerking
 • netty meelen

  2 jaar geleden
  Daar ben ik als bewoner helemaal niet blij mee. Ook niet dat ik het in de Gelderlander moet lezen
 • 007

  2 jaar geleden
  Helemaal een mooie uitleg en bedenk dat het vaker bij Woonzorg is gebeurd ( 4 directeuren en meerdere bestuurders)en altijd met “gouden” handdruk - wat natuurlijk heel goed past bij corporatie met socialewoningen.
 • Ger Ra

  2 jaar geleden
  De toenmalige verantwoordelijke voor de aankoop van Gouden handen was snel weg gebonjourd bij Woonzorg Nederland door slecht management, en als directielid bij stichting Markenheem stonden ze aan de afgrond. Mooie staat van verdienste...

Liemers