Aspergesteker Wim Reintjes uit Didam. Foto: Jan Ruland van den Brink
Volledig scherm
PREMIUM
Aspergesteker Wim Reintjes uit Didam. Foto: Jan Ruland van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Ze zijn zoeter, die Montferlandasperges

DIDAM - Het is het geheim van de smid dat ervoor zorgt dat de asperges aan de Didamse kant van het het Montferland zoeter zijn dan de soortgenoten uit de buurt. Aspergekweker Wim Reintjes (62) zegt dat de groente van zijn bodem een uniek smaakje heeft.

2 reacties

  • Dion

    3 jaar geleden
    Ik denk met houtas waar kalium in zit.
  • wim

    3 jaar geleden
    Wel in de krant willen met je mooie asperges, en dan niet verklappen hoe dat nou komt.Alsof iedereen jouw recept meteen gaat uitproberen. En je werkt met plastic, heeft ook niet iedereen in zijn achtertuin

Liemers