Volledig scherm
Toneel op straat tijdens een eerdere editie van Festival Kunst & Kunstig in Zeddam. © Theo Kock

Zeddam weekend lang gevuld met muziek, theater, cabaret en kunst

FestivalZEDDAM - Festival Kunst en Kunstig; een weekend gevuld met muzikale optredens, theater, cabaret, expositie en eetkraampjes. De optredens vinden plaats tussen de oude gevels van de Bovendorpsstraat in Zeddam. 

De 22ste editie van het festival staat vrijdag, zaterdag en zondag op het programma. Vrijdag wordt de opening van het festival verzorgd door cabaretgroep LOS Muziektheater, zij spelen hun voorstelling VAST in het Gildegebouw.

Op het plein rond de Oswalduskerk worden eettentjes opgezet, onder het genot van wat te eten en drinken kunnen bezoekers luisteren naar livemuziek.

De afsluiting van het feestweekend komt van Lain Barbier. Barbier stond kortgeleden in de finale van The Voice of Holland Senior. De gitarist wordt zondag bijgestaan door de band More Than Blues. 

Meer informatie op kunstenkunstig.nl. Zaterdag en zondag is de toegang van 12.00 tot 17.00 uur gratis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers