Volledig scherm
Ter illustratie. © Thinkstock

Zelhemmer gewond in gezicht bij ruzie met mountainbiker

WIJNBERGEN - Een vooralsnog onbekende mountainbiker heeft een 57-jarige fietser uit Zelhem zondag verwond bij een ruzie op straat. Hierbij is de man uit Zelhem gevallen en aan zijn gezicht gewond geraakt, aldus de politie.

Die is nu op zoek naar getuigen van het incident, dat zondagmorgen gebeurde ter hoogte van de Rodenbroekweg bij de buurtschap Wijnbergen. De mountainbiker kwam daar rond 11.15 uur achterop fietsen bij de man uit Zelhem en wilde inhalen, maar gebruikte daarbij volgens de politie geen bel.

Daardoor ontstond een woordenwisseling tussen de mountainbiker en het slachtoffer, die uitmondde in een ruzie. De mountainbiker is vervolgens weggefietst in de richting van het Braamtse gat.

Volgens de politie heeft hij een normaal postuur, ongeveer 1,75 meter lang, tussen de 30 en 40 jaar oud en had hij een volle, donkere baard. Hij droeg donkere fietskleding en had een zwarte fietshelm op. Het merk en de kleur mountainbike waarop hij fietste, is niet bekend.

Mensen met informatie wordt gevraagd de politie te bellen op 0900-8844.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Liemers