Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Thinkstock

Zelhemmer gewond in gezicht bij ruzie met mountainbiker

WIJNBERGEN - Een vooralsnog onbekende mountainbiker heeft een 57-jarige fietser uit Zelhem zondag verwond bij een ruzie op straat. Hierbij is de man uit Zelhem gevallen en aan zijn gezicht gewond geraakt, aldus de politie.

8 reacties

 • Prive

  3 jaar geleden
  Wat een nonsens dat je geel geluidsignaal zou mogen geven! De fietsbel is juist bedoeld om een voorganger te waarschuwen dat je er aankomt.Is ook hoogst noodzakelijk, aangezien genoeg verkeersdeelnemers wel eens in gedachtes zijn, muziek ophebben of afgeleid zijn. Ik erger me dood aan niet-bellende fietsers, vooral wielrenners, die ineens onhoorbaar dicht naast je fietsen of schreeuwen
 • Hendrikus

  3 jaar geleden
  Fietsers moeten eens strenger aangepakt worden ,tijdens het fietsen rechts houden ,met 2 of 3man naast elkaar fietsen,handuitsteken ,mobiel gebruik  oordopjes gebruiken waardoor men niets meer hoorde tijdens het fietsen ,alles kan en mag als men op de fiets zit .Sinds die regel een paar jaar geleden is ingevoerd dat de fietsers  beschermd worden en de automobilist altijd de schuld krijgt denken ze dat ze de koning van de weg zijn.Dus Aanpakken die fietsers als wij autobestuurders het knipperlicht niet gebruiken boete ,mobiel in de hand boete ,te lang linksrijden boete dus aanpakken die gasten
 • OWA

  3 jaar geleden
  Ja maar in het normale verkeer moet je dat ook doen niet alleen in een race of tijdens MTB ook als je voetgangers voorbij raast en dan niet op het allerlaatst bellen maar geruime tijd ervoor. Snap eigenlijk niet waarom ik vertel zou niet nodig moeten zijn.
 • OWA

  3 jaar geleden
  Fietsbel wat is dat ??? op de fiets bellen weten we wel ...................  :-s
 • Kees

  3 jaar geleden
  Gek, verbaast mij niets deze actie van de mountainbiker of is dat een vooroordeel...
 1. Coronasteun voor Zevenaarse middenstander bij nieuwe website of app; ook hulp in andere gemeenten mogelijk
  PREMIUM

  Coronas­teun voor Zevenaarse middenstan­der bij nieuwe website of app; ook hulp in andere gemeenten mogelijk

  ZEVENAAR/ DUIVEN/ DIDAM - Middenstanders die online beter zichtbaar willen zijn, kunnen bij de gemeente Zevenaar coronasteun aanvragen om dat mogelijk te maken. Ze komen in aanmerking voor een vergoeding van maximaal 2500 euro. Dat geld kunnen ze bijvoorbeeld gebruiken voor het vernieuwen van hun website, het ontwikkelen van een app of het opstarten van een webshop.
 1. Buurt geschokt na vondst babylijkje in 's Heerenberg
  Play

  Buurt geschokt na vondst babylijkje in 's Heerenberg

 2. Stoel-to-go bij je hapje en drankje in Winterswijk
  Play

  Stoel-to-go bij je hapje en drankje in Winters­wijk

Liemers