Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © DG

Zo gaat de nieuwe was- en strijkservice van de gemeente Montferland eruitzien

DIDAM/ ’s-HEERENBERG - ,,Schat, de meneer aan de deur komt onze waszak ophalen.” Per 1 april is het niet meer de thuishulp, maar een stomerij die zich ontfermt over de vuile kleding van Montferlanders met een Wmo-indicatie voor de was. ,,Montferland is de eerste gemeente die dit zo doet", zegt Frank Derksen van zorgaanbieder ZorgPlus, die de was- en strijkservice op zich gaat nemen.

7 reacties

 • Spiegel

  2 maanden geleden
  Op deze wijze zullen er op op een bepaald moment gegarandeerd kledingstukken zoek raken. Of verkeerd worden terug geleverd. Weer een plan vanaf achter een bureau bedacht.
 • petra damme

  2 maanden geleden
  belachelijk idee vervelen ze zich daar op het gemeentehuis? wordt binnen een jaar weer terug gedraaid hebben ze aan de clienten gevraagd ? of wordt dat door de strot geduwd ? neem aan dat de hulp niet een uur vd wasmachine gaat zitten
 • theo houkes

  2 maanden geleden
  Hier in montferland op het gemeente huis hebben ze een wedstrijd uitgeschreven voor 2021 wie of welke ambtenaar het meest bezuinigt die krijgt een prijs dus reken er maar op dat er nog wel wat aan komt afval stort duurder dus meer rotzooi in de berm of bos. Vind het jammer dat ik niet mee mag doen heb een heel goede bezuiniging de helft van wat daar zit verwijderen zodat ze is met het echte werk kunnen beginnen en deze onzin achtr rwegd laten.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Je gelooft toch niet echt dat ze elke was apart draaien he? Die wasmachines zijn groot, dat is dus veel te duur en onhandig!
 • anja gerritsen

  2 maanden geleden
  Een uur besparen ik neem aan de de hulp tijdens het draaien van een wasmachine niet blijf kijken tot de was klaar is maar verder gaat met andere zaken. Dit is weer echt iets uit de koker van een ambtenaar waar dit soort van werkzaamheden blijkbaar de norm zijn.
 1. Misstanden bij natuurbeheer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'
  Play

  Misstanden bij natuurbe­heer? 'Hart doet pijn als ik dit zie'

 2. Bruls: 'Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen'
  Play

  Bruls: 'Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen'

Liemers