Gemeente Montferland
Volledig scherm
© Gemeente Montferland

Zo kan het centrum van Didam eruit gaan zien

VideoDIDAM -  Montferland  geeft met een aantal animatie-video's een inkijkje hoe het centrum va Didam er straks uit kan komen te zien. Een paar varianten uit het masterplan voor Didam zijn  geplaatst op het  het Facebookaccount en YouTubekanaal van de gemeente.

12 reacties

 • Roy

  4 jaar geleden
  Voor iedereen die hier klaagt dat er niet veel veranderd aan het centrum: dat is toch logisch? De winkels zitten er nou eenmaal, de mensen willen de auto het liefst parkeren in de winkel dus dan ontkom je al niet aan een rij met parkeren. Dat trottoir, straat en parkeerplekken nu op gelijke hoogte liggen maakt wel dat er veel ruimte extra vrijkomt. Parkerende auto's zitten nu niet meer gebonden aan de te krappe parkeerplekken. En het centrum autovrij houden is nou eenmaal geen realistische oplossing, waar wil men alle auto's die dan buiten het centrum moeten parkeren kwijt? Geen ruimte voor.
 • Frank Wissink

  4 jaar geleden
  10 reacties waarvan 6 keer anoniem. Dat u dat weet.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  U vindt het centrum mooi zoals het nu is?Om het aantrekkelijk te houden zul je met de tijd mee moeten groeien.Ik vind dat het tijd wordt om het centrum aan te pakken en wat mij betreft zo snel mogelijk beginnen 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Dat is wat de winkeliers graag willen.En een centrum zonder winkels is geen leuk centrum dus...
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ik vind het prachtig,snel beginnen!

Liemers