Richard Meeussen (links) is samen met Denise Ambrosius het terras van Herberg Restaurant 't Zwaantje weer aan het opbouwen. Vanaf volgende week mogen ze open na coronasluiting.
Volledig scherm
PREMIUM
Richard Meeussen (links) is samen met Denise Ambrosius het terras van Herberg Restaurant 't Zwaantje weer aan het opbouwen. Vanaf volgende week mogen ze open na coronasluiting. © Theo Peeters

Blije horeca vreest gedoe rond de ‘avondklok’ voor het terras: ‘Mensen zullen blijven rondhangen’

PLASMOLEN/MALDEN/MILLINGEN - Horeca-ondernemers in de regio zijn er niet gerust op, dat het straks rimpelloos verloopt als hun klanten op tijd van hun terras moeten vertrekken. 

3 reacties

 • Jan Bergmans

  1 jaar geleden
  Nou Tom, je kunt zien dat jij weinig op die buitenterrassen komt in de dorpjes om Nijmegen heen. 18.00 uur zit je nog lekker met een wijntje en bitterbal op het terras met hier en daar nog een straaltje zon. De drukte op het terras wordt dan echt een stuk minder tussen 18.00 en 22.00 uur. Dus ja, ik geloof wel dat het dan "ineens anders is".
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Waarom niet de hele dag open? Zo kun je de mensen veel beter spreiden. Wat krijgen we zometeen? Wachtrijen voor het terras? Klanten wegsturen of aanmanen snel hun koffie te drinken want er staan nieuwe wachtenden? Ambtenaren en regels... hoe krijgen ze het verzonnen?
 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  Tja zie het ook liever dat ze langer open zijn maar dat mensen blijven hangen omdat de boel sluit om 18.00 is toch het zelfde als ze sluiten om http://03.00.Je geloof toch zelf niet dat het dan op eens anders is.

Nijmegen e.o.