Richard Meeussen (links) is samen met Denise Ambrosius het terras van Herberg Restaurant 't Zwaantje weer aan het opbouwen. Vanaf volgende week mogen ze open na coronasluiting.
Volledig scherm
PREMIUM
Richard Meeussen (links) is samen met Denise Ambrosius het terras van Herberg Restaurant 't Zwaantje weer aan het opbouwen. Vanaf volgende week mogen ze open na coronasluiting. © Theo Peeters

Blije horeca vreest gedoe rond de ‘avondklok’ voor het terras: ‘Mensen zullen blijven rondhangen’

PLASMOLEN/MALDEN/MILLINGEN - Horeca-ondernemers in de regio zijn er niet gerust op, dat het straks rimpelloos verloopt als hun klanten op tijd van hun terras moeten vertrekken. 

3 reacties

 • Jan Bergmans

  3 weken geleden
  Nou Tom, je kunt zien dat jij weinig op die buitenterrassen komt in de dorpjes om Nijmegen heen. 18.00 uur zit je nog lekker met een wijntje en bitterbal op het terras met hier en daar nog een straaltje zon. De drukte op het terras wordt dan echt een stuk minder tussen 18.00 en 22.00 uur. Dus ja, ik geloof wel dat het dan "ineens anders is".
 • Carel van ‘t Zand

  3 weken geleden
  Waarom niet de hele dag open? Zo kun je de mensen veel beter spreiden. Wat krijgen we zometeen? Wachtrijen voor het terras? Klanten wegsturen of aanmanen snel hun koffie te drinken want er staan nieuwe wachtenden? Ambtenaren en regels... hoe krijgen ze het verzonnen?
 • Tom Hond

  3 weken geleden
  Tja zie het ook liever dat ze langer open zijn maar dat mensen blijven hangen omdat de boel sluit om 18.00 is toch het zelfde als ze sluiten om http://03.00.Je geloof toch zelf niet dat het dan op eens anders is.
 1. Het wordt steeds drukker in Molenhoek: nieuwe actiegroep tegen verkeersoverlast
  PREMIUM
  4

  Het wordt steeds drukker in Molenhoek: nieuwe actiegroep tegen verkeers­over­last

  MOLENHOEK - Er moet zo snel mogelijk eenrichtingsverkeer komen op de Ringbaan en Heumensebaan in Molenhoek, de route die vanuit Groesbeek door de meeste forenzen wordt gebruikt om op de A73 te komen. Een deel van het verkeer de andere kant op zou afgewikkeld moeten worden via Lindenlaan en Veldweg. Daarvoor pleit Molenhoeker Rob Wijdemans van een nieuwe actiegroep (,,Nog geen naam”) die sinds een halfjaar actief is in het dorp.
 1. Kans op stofexplosie bij brand in Herveld, woningen ontruimd
  Play

  Kans op stofexplo­sie bij brand in Herveld, woningen ontruimd

 2. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg

Nijmegen e.o.