Bert Jansen
Volledig scherm
PREMIUM
© Bert Jansen

Burgemeester Gradisen houdt vertrouwen in vuurwerkverbod: ‘Niet laten afleiden door dat ene incident in Molenhoek’

MOOK/MOLENHOEK - Burgemeester Willem Gradisen van Mook en Middelaar houdt vertrouwen dat het vuurwerkverbod in zijn gemeente zal zorgen voor veel minder overlast rond de jaarwisseling. ,,We moeten ons niet laten afleiden door dat ene incident op de Middelweg in Molenhoek”, aldus de burgemeester.

5 reacties

 • Lillibeth De Clerxcks

  4 maanden geleden
  De politie moet gewoon gaan handhaven, het is van den zotte dat we beetje dom erbij staan terwijl dronken malloten met explosieven lopen te smijten, soms zelfs vanaf een brommer de wijk in gegooid. Nu zwichten ze gewoon voor het gajes, lekker verhaal.
 • Stef Van de sande

  5 maanden geleden
  Gewoon kinderachtig wat er gezegd word over een vuurwerk verbod gewoon et illegale handel hard straffen maar het Nederlands consumenten vuurwerk gewoon behouden ook deze burgermeester heeft er geen brood van gegeten er word altijd maar geluisterd naar een klein groepje net als de zwarte pieten discussie afz een vuurwerk liefhebber
 • Pedro Kantor

  5 maanden geleden
  Normaal gesproken zouden ze dit nooit geprobeerd hebben om door te drukken, maar dankzij de corona trekt de overheid zoveel macht naar zich toe dat ze nu denken dat ze al die andere dingen die ze nooit aandurfden nu ook maar meepakken. Wie voor of tegen vuurwerk is niet belangrijk. Daar kunnen we het over hebben. Wat wel belangrijk is is dat elke vrijheid die je nu afstaat aan de overheid je NOOIT meer zal terugkrijgen en elke macht die de overheid zich toe-eigent staat ze ook NOOIT meer af.
 • Hans Malden

  5 maanden geleden
  Er ging dit jaar meer de lucht in dan ooit, geweldig! Het verbod werkt averechts. Er komt veel meer illegaal vuurwerk ons land in. Het probleem is niet het Nederlandse vuurwerk dat hier verkocht word, daar blaas je geen bushokjes en andere dingen mee op. Als er in heel Europa hetzelfde vuurwerk word verkocht is er geen enkel probleem.
 • Tom Hond

  5 maanden geleden
  O dus men wilt het helemaal afschaffen dacht dat er een verbod was omdat men anders tegelijk de straat opging maar ze zijn gewoon iets anders van plan.Nou meneer de burgemeester zolang het verkrijgbaar wordt er elk jaar geknalt.

Nijmegen e.o.