Willem Gradisen trekt zich de zorgen van de bevolking nadrukkelijk aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Gradisen trekt zich de zorgen van de bevolking nadrukkelijk aan. © Paul Rapp

Burgemeester wil duidelijkheid over schadevergoeding Lob van Gennep

MOOK - Burgemeester Willem Gradisen van Mook en Middelaar vindt dat duidelijk moet worden hoe het zit met de vergoeding van de schade aan de inwoners van Ottersum, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Middelaar en Plasmolen mochten hun dorpen onverhoopt onder water gezet worden als het plan de Lob van Gennep ooit realiteit wordt. 

10 reacties

 • KERKHOFF

  2 jaar geleden
  daar is terdege over nagedacht. Eigenaren/bewoners gewoon in hun eigen dromen laten vergaren. Gemeente raadsleden, die uiteindelijk zogenaamd de beslissingen mogen nemen, zijn door hogere overheidsorganen voorgeprogrammeerd en in de veronderstelling gebracht dat zij het voor het zeggen heeft. De claims komen jaren later en dan zijn zij allang uit beeld verdwenen.
 • KERKHOFF

  2 jaar geleden
  weet u dat zeker? meestal als er een beleid is komen dergelijke figuren, raadsleden als mede B&W, gemeente ambtenaren, er later achter dat ze nog even een "schade claim" mogen vergoeden. Meestal komen deze dan met olifanten tranen in het plaatselijke nieuws even vertellen waar de door hun gedupeerde het lef op schandalige wijze vandaan halen hun recht op vergoeding aan het vergaren zijn.
 • Ruud Andriessen

  2 jaar geleden
  Geen geld, geen beleid, geen plan. Er is altijd geld wanneer er beleid is,
 • KERKHOFF

  2 jaar geleden
  Opkopen goed idee. Maar wie gaat da0t betalen lieve zoete....
 • Loet

  2 jaar geleden
  Ik merk dat er nog nauwelijks over nagedacht is.

Nijmegen e.o.