Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Theo Peeters

Buurtprotest tegen mountainbikeroute in Mook

MOOK - Meer dan twintig inwoners van Mook hebben bij de gemeente bezwaar gemaakt tegen de aanleg van een nieuwe mountainbikeroute. De trail - door gebied van Natuurmonumenten - is een uitgebreide variant van een bestaande route en komt volgens hen veel te dicht bij de bebouwde kom te liggen.

30 reacties

 • Biker

  2 jaar geleden
  Omdat Harry, MTB-ers welliswaar de natuur verstoren maar geen hertjes en zwijnen achtervolgen en grijpen. Iets wat loslopende honden wel doen (niet allemaal). Loslopende honden zorgen voor veel dierenleed, herten die onder auto's rennen etc. Tevens is het superirritant als je weer zo'n beest met grommende tanden voor je neus hebt staan als je ergens loopt, fietst etc. ze zorgen dus voor veel overlast.
 • Lowie

  2 jaar geleden
  Ik zie het probleem niet, als je hond toch rustig naast je loopt en geen hinder veroorzaakt. Het is wat anders als je hond achter dieren aangaat of tegen iedereen opspringt en/of niet luistert.
 • Lowie

  2 jaar geleden
  En als je in het bos bent, dan zie je natuurlijk direct welk pad voor wie is bestemd - NOT.En wat maakt het ook uit. Er is ruimte genoeg.
 • Lowie

  2 jaar geleden
  U wilt dus gewoon geen toeristen hier. Dan gaat u zeker zelf ook nooit op vakantie?
 • Lowie

  2 jaar geleden
  Waarom gunnen we elkaar niets meer tegenwoordig. Alleen maar klagen. Zo druk is het nu ook weer niet dat iedereen niet van alle paden gebruik zou kunnen maken. Bah, wat zielig. 
 1. Het wordt steeds drukker in Molenhoek: nieuwe actiegroep tegen verkeersoverlast
  PREMIUM
  4

  Het wordt steeds drukker in Molenhoek: nieuwe actiegroep tegen verkeers­over­last

  MOLENHOEK - Er moet zo snel mogelijk eenrichtingsverkeer komen op de Ringbaan en Heumensebaan in Molenhoek, de route die vanuit Groesbeek door de meeste forenzen wordt gebruikt om op de A73 te komen. Een deel van het verkeer de andere kant op zou afgewikkeld moeten worden via Lindenlaan en Veldweg. Daarvoor pleit Molenhoeker Rob Wijdemans van een nieuwe actiegroep (,,Nog geen naam”) die sinds een halfjaar actief is in het dorp.
 1. Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit
  Play

  Schreeuwen, rookbommen en fakkels: Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

 2. Dit is crystal meth
  Play

  Dit is crystal meth

Nijmegen e.o.