De omstreden oplegger in Plasmolen staat nu ter hoogte van de Grote Siep.
Volledig scherm
PREMIUM
De omstreden oplegger in Plasmolen staat nu ter hoogte van de Grote Siep. © DG

Einde aan kat-en-muisspel rond de vreemde kwestie van de geparkeerde oplegger in Plasmolen

PLASMOLEN - Plasmolen hoopt binnenkort af te zijn van een oplegger die al zeker driekwart jaar naast de Rijksweg door het dorp staat geparkeerd. Burgemeester en wethouders hebben speciaal het officiële regelboekje (de Algemene Plaatselijke Verordening ofwel APV) van de gemeente aangepast om van het ontsierende voertuig af te komen. Een eerdere poging tot ingrijpen bleek bepaald niet waterdicht.

22 reacties

 • H Jager

  2 maanden geleden
  Beste eigenaar van deze oplegger , U bent verplicht om wegenbelasting en verzekering voor deze ongebruikte opleggers te betalen dit i.v.m gebruikmaking openbare weg, anders bent U nalatig ,U Moet u eens kijken wat dit maandelijks kost en dit al jaren lang, om een juridische strijd te winnen . Te gek voor woorden de beide opleggers zijn nog geen € 1000,00 per stuk waard. SVP gaarne een reactie van de eigenaar zelf en niet woordvoerder Kerkhoff die heeft bij mij afgedaan
 • H Jager

  3 maanden geleden
  @kerkhoff er valt verder niet met U te converseren U weet m.i alles beter, bent zeer negatief, en zwaar op de hand, tegen de gehele maatschappij, U lijkt zelf wel advocaat of bent U BEROEP MIS GELOPEN dit is het laatste wat ik nog even wou zeggen bedankt voor de zeer positieve discussie " Einde Verhaal" ik wil mij niet langer ergeren aan uw wijze van reageren, laten anderen dat maar doen !!! En dit alles om een paar aanhangers ik hoop dat je de gehele juridische strijd wint en je gram haalt
 • KERKHOFF

  3 maanden geleden
  @H Jager, en nu weet u gelijk waarom mook en middelaar de Gelderlander te hulp geroepen heeft. Voor deze schending vededigingsrecht wordt burgermeester volledig aansprakelijk geacht. De burgemeesters van deze mag u feliciteren. Hebben in no time gezonde gemeente richting artikel 12 status bestuurt. Zoal ik al aan gaf rond 2023 antwoordt in 2e ronde in 2025 in 3e ronde. Waar heeft u de wijsheid toren hoge advocaat kosten gelezen.
 • KERKHOFF

  3 maanden geleden
  Nee, het zijn namelijk die figuren die de gemeente raad gekozen hebben die de wegen niet conform de EU regelgeving in stand gebracht en houden. Dus kom nu niet met afwimpelen op die burgers die deze figuren gekozen hebben.
 • KERKHOFF

  3 maanden geleden
  @H Jager, het antwoord staat in o.a. HvJ arrest, data 3 juli 2014, kimono en Datema. Als de rechten vermeld in de EU regelgeving niet expliciet beantwoord of toegekend worden is er sprake van schending verdedegingsrecht. De algemene zin die u aanhaalde in het vonnis vermeld is er sprake van geen toegang tot de rechter plaatsgevonden. Ook hier zijn diverse HvJ arresten voorhanden. Compensatie recht kunt u http://o.a.in arrest Ozturk tegen DE vinden.
 1. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg

 2. Pfizer-directeur ontkent aantijgingen over brievenbusfirma
  Play

  Pfi­zer-directeur ontkent aantijgin­gen over brievenbus­fir­ma

Nijmegen e.o.