Het voormalige pand in Katwijk (NBR) aan de Everdineweerd waar arbeidsmigranten gehuisvest waren staat nu te koop.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige pand in Katwijk (NBR) aan de Everdineweerd waar arbeidsmigranten gehuisvest waren staat nu te koop. © Theo Peeters

Familie Roovers gooit handdoek in ring: voormalig Maashotel staat te koop

De familie Roovers gooit als eigenaar van het voormalig Maashotel in Katwijk de handdoek in de ring: pogingen om een nieuwe bestemming te vinden voor het pand, worden definitief gestaakt. 

9 reacties

 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Jeroen, AZC is niet verkeerd... hierbij krijg je medewerking en geld van de overheid en van de gemeente.
 • jeroen van zwieten-aerendonck

  2 maanden geleden
  Gewoon arbeidsmigranten huisvesten,wie heeft daar nu last van of maak er en asielzoekerscentra van.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Zomertje vergeet dan alleen even dat je dat geld dan ook nodig hebt om zorg te leveren en dat je het niet volledig kunt gebruiken om een vervallen pand op te knappen.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  @tinus aardsen - jawel hoor, voor iemand die hulpbehoevend en bedlegerig is krijg je al gauw 5 tot 7 duizend PGB per maand. Tinus, het is een zware opgave... deze mensen hebben 7 dagen per week, dag en nacht toezicht nodig. Als je een zorghotel hebt met 6 van dergelijke hulpbehoevende personen dan heb je een hoog inkomen - maar je hebt het er ook druk mee.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  @J. Zomers, duizende euro's per maand? niet overdrijven he, zoals je zo vaak doet! Dat is echt geen duizende euro's per maand hoor!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Nijmegen e.o.