Langs de Groesbeekseweg in Mook kwam de fietser ten val.
Volledig scherm
Langs de Groesbeekseweg in Mook kwam de fietser ten val. © Waldie Rutten/112 Nieuwsgroep

Fietser uit Wijchen (67) die in Mook ten val kwam overleden

MOOK - De fietser die zaterdagavond ten val kwam op het fietspad langs de Groesbeekseweg in Mook, is later die avond aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 67-jarige man uit Wijchen, aldus de politie.

10 reacties

 • Lowie

  4 jaar geleden
  Een ongeluk zit een klein hoekje, daar hoef je niet eens hard voor te rijden. Om de weg daarmee als levensgevaarlijk te bestempelen, is natuurlijk onzin. Meestal is het toch een fout van de fietser zelf of een ander, waardoor je ten val komt.
 • Sjef

  4 jaar geleden
  Je komt met een behoorlijke vaart naar beneden om in een wegversmalling terecht te komen, aan de ene kant bos en aan de andere kant een stoeprand verborgen onder een heg, Als je de situatie kent kun je hier rekening mee houden maar als je onbekend bent en met zijn 2-en naast elkaar fiets is het levensgevaarlijk. Het is bedoelt om fietsers tegen auto's te beschermen maar werkt averechts.Ik fiets veel maar kom nergens in een afdaling  zo'n valkuil tegen. Hier ontbreekt praktisch denkvermogen. Ontworpen door niet fietsers
 • harm

  4 jaar geleden
  Onzin; nederland is één van de weinige landen die zo vreselijk plat is. Wanneer er dan een keer sprake is van hoogteveschil dan is het ineens "levensgevaarlijk"? Gewoon rustig fietsen en gedoseerd remmen (niet in één keer het anker uit), dan kom je ongeschonden thuis.
 • harm

  4 jaar geleden
  Daarom begin ik met remmen zodra de afdaling begint. Mooi rond de 20-24km blijven, dan kan je nog op tijd remmen wanneer het nodig is. Als ik zie hoe sommigen daar als een idioot naar beneden knallen, dan weet je dat het voor hen totaal onmogelijk is bij noodzaak nog te remmen. Gewoon een kwestie van nadenken en de tijd nemen. Overigens is niet gezegd dat dit hier aan de orde is, want dat weten we simpelweg niet.
 • Rene Peters

  4 jaar geleden
  Het is in de richting van Mook op een lang recht stuk naar beneden. Je kunt hier een flinke vaart maken voordat je dat stuk heg afscheiding over het hoofd ziet met alle gevolgen van dien.