De politie heeft maandag een inval gedaan bij een bedrijfspand aan de Bovensteweg in Mook.
Volledig scherm
De politie heeft maandag een inval gedaan bij een bedrijfspand aan de Bovensteweg in Mook. © Persbureau Heitink

Gestolen auto's en drugsapparatuur in Mook, burgemeester wil pand opnieuw afsluiten

MOOK - Bij een inval maandag in een bedrijfspand  aan de Bovensteweg in Mook zijn twee mannen aangehouden van 25 en 35 jaar oud. De politie trof in een loods twee gestolen personenauto's en een gestolen motorfiets aan. Het pand wordt waarschijnlijk op last van de gemeente gesloten.

7 reacties

 • Frits

  5 jaar geleden
  U vindt het aangeven van criminaliteit "verraderswerk"?Dus als uw dochter wordt vermoord en ik weet wie de moordenaar is, dan mag ik hem niet "verraden" aan de politie van u?
 • Jan Janssen

  5 jaar geleden
  "Dit ijkt mij passen, zo zijn de spelregels"??? Kan je beter opa van Sieneke heten. Dan mag je lekker open blijven ondanks al eerdere wietkwekerij aangetroffen werd.
 • Louis van Tussenbroek

  5 jaar geleden
  Gewoon verraderswerk en niks geen pluim voor de politie!Ze doen gewoon hun werk en maken ook veel fouten.Door onschuldigen te doen opsluiten
 • Claassen

  5 jaar geleden
  Ga goed na wie je huurders zijn. Sommigen zullen het goed weten, sommigen niet of onvoldoende. Ik vermoed dat de politie cq het OM vrij aardig in staat is om de achtergrond van huurders vast te stellen itt een hiertoe beperkte burger. Verhuur dus nog enkel na overlegde verklaring. 
 • Marco

  5 jaar geleden
  Gradissen reageert belachelijk. Schande dat dit mogelijk is in dit land om zonder tussenkomst en veroordeling van een rechter een pand van een eigenaar te mogen sluiten voor een jaar.Dat is ongeveer hetzelfde dat Gradissen ontslagen wordt als de wijkagent te hard rijdt of een van de werknemers van het gemeentehuis wietplanten heeft.Is het al aangetoond dat de eigenaar van het pand hierbij betrokken is?Rare spelregels om te hanteren...