Marcel Kuster, Foto Robin Utrecht, ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© Marcel Kuster, Foto Robin Utrecht, ANP

Hardrijders gaan vrijuit in Mook en Middelaar

MOOK - In de gemeente Mook en Middelaar werden vorig jaar 23 snelheidsboetes aan automobilisten uitgedeeld. Dat is nog geen procent van het aantal mensen dat in buurgemeenten op de bon wordt geslingerd. Zelfs de burgemeester staat voor een raadsel.

6 reacties

 • Ramon Van Rooij

  5 maanden geleden
  Tja als er nauwelijks gecontroleerd word??? Snelfietspad is 30 km zone, maar daar is weinig van te merken
 • Tom Hond

  5 maanden geleden
  Dan houd men netjes aan de snelheid als er maar 23 snelheidsboetes zijn uitgedeelt dan moet men eens toch afvragen waarom alleen in die plaatsen niet zo hard wordt gereden en als ze het antwoord hebben dan toepassen in het hele land.
 • Gerry Rutten

  5 maanden geleden
  De meeste bekeuring zijn voor plus minus 5 km te hard. Hiermee wordt dus voornamelijk het woon werk verkeer gepakt. De echte excessen blijven buiten schot. En men moet niet vergeten dat de boetes voornamelijk in het potje “linkse hobby’s financieren” terecht komt.
 • P. Giesberts

  5 maanden geleden
  Burgemeester Gradisen weet dat er niets aan snelheidscontroles gedaan wordt. Echt, in deze gemeente valt heel veel geld te verdienen door het verbaliseren van snelheidsduivels. De aanschaf van flitspalen wordt door deze gemeente als een te hoge uitgavenpost gezien......nou dat heb je zo terug verdiend. Gemeente Mook nu al voor de tweede dag in het streeknieuws.......en weinig positief.
 • Elbert Jansen

  5 maanden geleden
  Ik zou de politie eens willen vragen eens vaker op de Veluwe in vooral Ede en omstreken vaker te controleren, zo liefst elke dag. Wat ik daar als buschauffeur zie gaat ieders voorstellingsvermogen te boven. Door rood rijden, te hard rijden, geen voorrang krijgen bij haltes binnen de bebouwde kom terwijl je aangeeft weg te willen rijden. Weten deze mensen niks over voorrangsregels ten aanzien van (lijn)bussen binnen de bebouwde kom of willen ze het niet meer weten?