Jachthaven de Driesen. Partijen staan er even tegenover elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Jachthaven de Driesen. Partijen staan er even tegenover elkaar. © Theo Peeters

Heibel in de jachthaven: hoezo ‘fraude’?

PLASMOLEN - Een conflict in de jachthaven van Plasmolen is door het gebruik van het woord ‘fraude’ hoog opgelopen. Inmiddels zit de havenmeester ziek thuis. Eind deze maand volgt een rechtszaak.

6 reacties

 • Jan Boom

  1 jaar geleden
  Kom al 20 jaar als passant, ken Jan de Vaan als een vriendelijke, behulpzame en integere man. Hoe kan het bestuur daar zo dom zijn deze man in diskrediet te brengen, schandalig !!!
 • Johan Verhoeven

  1 jaar geleden
  Weg met het bestuur. En dat kan alleen als alle booteigenaren aldaar zich verenigen. En de horecahouser erbij. Belachelijk de macht die clucbjes van hobbybesturen hebben zonder enige kennis van "sociale omgangsvormen".
 • Rajo

  1 jaar geleden
  Als ligplaatshuurders bij de jachthaven zou ik mij verenigen en eisen van het bestuur (wat het van de liggelden die de huurders betalen moet hebben) eisen dat ze rectificeren en daarna eisen dat het bestuur opstapt wegens gebrek aan vertrouwen in de huurders en de havenmeester.
 • Duivels6

  1 jaar geleden
  Wij komen hier met meerdere boten elk jaar uit Maasbommel.Kan en wil niet geloven dat deze vriendelijke en behulpzame man verkeerde dingen heeft gedaan.
 • MvH

  1 jaar geleden
  Jan de Vaan ken ik als een vriendelijke, behulpzame en gemotiveerde havenmeester. Waarom niet ff die mail aanpassen en rectificeren als er niks aan de hand is volgens het bestuur??? Onbegrijpelijk...Ik kreeg de betreffende mail ook en vond de strekking ook vreemd. Fraude en havenmeester in één zin. Daarna wordt er ook nog een havenfeest afgelast met vage reden en als je dan om een toelichting vraagt hoor je vervolgens niets. Nu wordt eea dus duidelijk.Als je zo acteert naar iemand die al meer dan 10 jaar je haven naar tevredenheid beheert moet je je afvragen hoe je als bestuur functioneert!
 1. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

 2. Man zwaargewond bij bedrijfsongeval in Laag-Soeren
  Play

  Man zwaarge­wond bij bedrijfson­ge­val in Laag-Soe­ren

Nijmegen e.o.