Hooghouden met een wc-rol: zó blijft de sportende jeugd fit ondanks corona

videoDOETINCHEM/ MOLENHOEK - Geen trainingen of wedstrijden. De jeugd van sportverenigingen in deze regio zit thuis vanwege het coronavirus. Om ze van de bank te houden en elkaar te blijven zien, verzinnen enthousiaste vrijwilligers dagelijks speciale opdrachten: challenges. Met succes.

Het hooghouden met een wc-rol valt Julian Paardekooper van sportvereniging Eendracht’30 uit Mook reuze mee. Zelf lukt het de 19-jarige voetbaltrainer een keer of twaalf.

Maar hij heeft ook filmpjes gekregen van clubgenoten die een kartonnetje met wit papier zelfs twintig keer in de lucht houden met hun voeten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. #coronahulp: Tijd zat voor een potje Cartamore, handige apps in coronatijden en zwaaien naar Guusje
    De Gelderlander helpt

    #coronahulp: Tijd zat voor een potje Cartamore, handige apps in coronatij­den en zwaaien naar Guusje

    MOLENHOEK - Een spelletje doen, een echt spelletje dus even niks met een schermpje, verzet de zinnen. Moet er wel iemand in de buurt zijn die ‘Oké, ik doe mee’ zegt. Dat zou het enige minpuntje kunnen zijn aan Cartamore, dat je er twee spelers voor nodig hebt, dacht Piet van Eekelen (80) uit Molenhoek, maanden geleden al toen nog niemand van het coronavirus gehoord had.

Nijmegen e.o.