Volledig scherm
PREMIUM
De gezamenlijke ruimte voor de toekomstige bewoners, op een rustiger moment. © Theo Peeters

‘In Mookerhof bieden we mensen met dementie een veilige omgeving’

MOOK - De eerste bewoners betrekken volgende week hun nieuwe woning in de Mookerhof in Mook. Een plek voor mensen met dementie en voor ouderen die wat extra zorg kunnen gebruiken. Vrijdag was er open huis en aan belangstelling geen gebrek. 

Het nieuwe wooncentrum voor ouderen in Mook puilt uit. Het loopt voetje voor voetje in de gangen en de appartementen. Sommige appartementen zijn al ingericht, bij andere moet dat nog gebeuren. Feit is dat er leven in de nieuwbouw komt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Mookenaar (43) stak 40 keer met schroevendraaier in op ex, moeder én stiefvader: 14 jaar cel geëist

    Mookenaar (43) stak 40 keer met schroeven­draai­er in op ex, moeder én stiefvader: 14 jaar cel geëist

    ARNHEM - Tegen een 42-jarige man uit Mook is in hoger beroep een gevangenisstraf van 14 jaar geëist. Volgens het Openbaar Ministerie heeft de Mookenaar zijn ex-vriendin, haar moeder en haar stiefvader proberen te vermoorden in hun woning in Arnhem. Daarbij stak hij zijn ex tien keer met een schroevendraaier. Haar ouders die de dochter te hulp schoten kregen ieder ook vijftien steken met het gereedschap.

Nijmegen e.o.