De gezamenlijke ruimte voor de toekomstige bewoners, op een rustiger moment.
Volledig scherm
PREMIUM
De gezamenlijke ruimte voor de toekomstige bewoners, op een rustiger moment. © Theo Peeters

‘In Mookerhof bieden we mensen met dementie een veilige omgeving’

MOOK - De eerste bewoners betrekken volgende week hun nieuwe woning in de Mookerhof in Mook. Een plek voor mensen met dementie en voor ouderen die wat extra zorg kunnen gebruiken. Vrijdag was er open huis en aan belangstelling geen gebrek. 

Het nieuwe wooncentrum voor ouderen in Mook puilt uit. Het loopt voetje voor voetje in de gangen en de appartementen. Sommige appartementen zijn al ingericht, bij andere moet dat nog gebeuren. Feit is dat er leven in de nieuwbouw komt. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. #coronahulp: Tijd zat voor een potje Cartamore, handige apps in coronatijden en zwaaien naar Guusje
    De Gelderlander helpt

    #coronahulp: Tijd zat voor een potje Cartamore, handige apps in coronatij­den en zwaaien naar Guusje

    MOLENHOEK - Een spelletje doen, een echt spelletje dus even niks met een schermpje, verzet de zinnen. Moet er wel iemand in de buurt zijn die ‘Oké, ik doe mee’ zegt. Dat zou het enige minpuntje kunnen zijn aan Cartamore, dat je er twee spelers voor nodig hebt, dacht Piet van Eekelen (80) uit Molenhoek, maanden geleden al toen nog niemand van het coronavirus gehoord had.

Nijmegen e.o.