Volledig scherm
De koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau © stock

Lintje voor Wim Voet van de PLUS

MOOK EN MIDDELAARMOOK - Wim Voet (67) uit Mook mag zich voortaan Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. In Herberg 't Zwaantje in Mook kreeg hij vanochtend de versierselen uitgereikt door burgemeester Willem Gradisen. Het was het enige lintje dit jaar in de gemeente Mook en Middelaar

Wim Voet, eigenaar van de PLUS-supermarkt, is heel actief voor de samenleving en steunt het verenigingsleven. Ook zet hij zich in voor een scholenproject in Nicaragua en is hij voorzitter van ondernemersvereniging OVM. Hij neemt jongvolwassenen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt in dienst om hen de kans te geven zich verder te ontwikkelen. Daarnaast nam hij het voortouw tot Stichting Mook Promotion.

Op dit moment is hij namens de OVM lid van het gemeentelijk Toeristisch Platform. Wim Voet was ook betrokken bij de Boerendag in Middelaar, de Werkgroep Gezinsviering parochie Lambertus en Brigida en bij Natuurwerkgroep/vlinderweide Plasmolen. Zo verstrekte hij tijdens de Lichtjesoptocht gratis chocomel en kerstversnaperingen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.