Volledig scherm
PREMIUM
Koersbal in de Koppel in Middelaar. Nu er nieuwe beheerders zijn gevonden, kunnen sporters na afloop een drankje blijven nuttigen in het multifunctionele centrum. © Theo Peeters

Op tijd nieuwe beheerders voor De Koppel in Middelaar

MIDDELAAR - Multifunctioneel centrum De Koppel in Middelaar heeft op tijd nieuwe beheerders gevonden. Clara van der Valk, die nu ook de horeca exploiteert in het gemeenschapshuis van Mook, Maldensteijn in Malden en 't Trefpunt in Milsbeek, neemt het beheer op zich. Van der Valk doet dat in Middelaar samen met haar zoon Ramon, Karin Pinedo en Koen Gerrits.

Toen de huidige beheerders van De Koppel in juni aangaven op 1 september te stoppen, dreigde de leefbaarheid in Middelaar een nieuwe tik te krijgen. Als er op die dag geen opvolgers zouden zijn gevonden, was het in De Koppel direct einde verhaal voor feestjes en koffietafels en zouden sporters er na hun training geen drankjes meer kunnen kopen. Een werkgroep van inwoners wilde dat koste wat het kost voorkomen, ging op zoek en benaderde Van der Valk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.